Direct huren?

Neem contact op

0174-315090

info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS Touringcars is onderdeel van Hofstad Tours

Autobus huren bij BAB-VIOS

U bent geïnteresseerd in een autobus huren bij BAB-VIOS? Een autobus huren voor terugkerende evenementen of u wenst eenmalig een autobus te huren voor grote of kleine groepen? Dan bent u op de juiste plek bij BAB-VIOS, uw vervoerder voor elke gelegenheid.

Denk hierbij aan gelegenheden als:

  • schoolreisjes
  • dagtochten
  • evenementen
  • meerdaagse reizen.

U kunt op een gemakkelijke wijze via deze website een offerte aanvragen voor het huren van een autobus. Wij zullen u dan op korte termijn een offerte doen toekomen, zodat u duidelijk een overzicht krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

Een autobus huren bij BAB-VIOS betekent comfortabel vervoer, flexibele huurvoorwaarden, prettige chauffeurs en goede communicatie. BAB-VIOS weet als geen ander hoe het autobus huren voor u een aangename ervaring kan maken.

Met ruim 90 jaar ervaring in het vak behoren wij tot één van de oudste vervoerders van het land.

Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om sluitende services te bieden bij het huren van een autobus. Voor elke situatie is een oplossing bij BAB-VIOS. Voor meer informatie over een autobus huren kunt u contact opnemen. Wij vertellen u graag meer.

Zoekt u een touringcar in Den Haag?

BAB-VIOS is als onderneming gespecialiseerd in personenvervoer en het aanbieden van passende vervoerservices. Een touringcar huren bij BAB-VIOS gaat gemakkelijk en snel. Hierbinnen hebben wij diverse mogelijkheden, want voor elke vorm van een touringcar huren kunt u bij ons terecht.

U zoekt een touringcar verhuurder in omgeving Den Haag met speciale wensen. Wij bij BAB-VIOS bieden verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over een:

  • 50-persoons touringcar
  • 56-persoons touringcar wat oploopt tot zelfs 87 personen.

Met onze vloot van touringcars in Den Haag bedienen wij kleine en grote groepen in hun vervoerswens en dat tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Meer informatie over het huren van een touringcar in omgeving Den Haag kunt u vinden op onze speciale pagina over ons wagenpark. Natuurlijk kunt ook direct een persoonlijke offerte aanvragen.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op
T: 0174-315090
E: info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS TOURINGCARS, Hoefsmid 5, 2292 JJ Wateringen, T: 0174 - 315090, E: info@babviostouringcars.nl, KvK 27208055