Direct huren?

Neem contact op

0174-315090

info@babviostouringcars.nl

Schoolreis bus nodig in Den Haag of omgeving?

Heeft u vervoer nodig voor een schoolreis in Den Haag, of in de omgeving van Den Haag? Dan is het van belang dat u een veilige, schone en ruime bus huurt met gecertificeerde en verantwoordelijke chauffeurs.

Bij BAB-VIOS bent u verzekerd van zowel goede service als een betaalbare prijs en met onze uitstekend onderhouden bussen en goed opgeleide chauffeurs maken wij van elke schoolreis een waar evenement! De ervaring van het schoolreisje begint immers al in de bus ernaartoe.

Veilig schoolreis vervoer met BAB-VIOS

Onze onderneming heeft zo’n 100 jaar ervaring met busvervoer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken dan ook over het SKTB logo, dan staat voor kwalitatief busvervoer.

U bent verzekerd van veilig vervoer van uw leerlingen. Uw schoolkinderen zijn in vertrouwde handen bij ons. Al vele organisaties gingen u voor.

Verschillende soorten bussen voor schoolreis vervoer

Hoeveel kinderen gaan er mee op schoolreisje? Wij bieden u verschillende soorten touringcars:

  • Midibussen
  • 50-persoons touringcars
  • 56-persoons touringcars
  • 62-persoons touringcars
  • 88-persoons dubbeldekkers

Daarnaast hebben wij de bestickerde museum-bussen speciaal voor onze vaste opdrachtgevers.

De helder witte touringcars, midibussen en dubbeldekkers met de kenmerkende rood-blauwe belijning zijn onder andere voorzien van airco, cd/dvd speler, koelkast en op verzoek een toilet.

Een schoolreis bus huren bij BAB-VIOS, slimme keuze

Als schoolreis-expert vervoeren wij de leerlingen in elk jaargetijde vanuit de scholen in Den Haag, Westland, Delft, Rijswijk en omstreken naar de leukste speel- en dierentuinen of zomerkampen alwaar ze van een onvergetelijke tijd genieten.

Al vele organisaties gingen u voor bij het huren van een bus voor een schoolreis. Als huisvervoerder van diverse educatieve instellingen binnen Den Haag, zoals het Museon, Cultuurmenu en de Cultuurschakel, vervoert BAB-VIOS sinds jaar en dag zo’n 150.000 schoolkinderen veilig naar de vele Haagse musea en theaters in de stad. Hiermee zijn wij dé specialist in deze tak van het groepsvervoer.

 

Heeft u vragen over schoolreis bus verhuur?

  • Wat kost het huren van een bus(sen) voor een schoolreisje?
  • Hoeveel personen kunnen er worden vervoerd per bus?

Volkomen logisch dat u deze vragen heeft. De antwoorden op deze vragen verschillen per groepssamenstelling. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij BAB-VIOS Touringcars om een schoolreis bus te huren? Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. 

 

Vragen & contact

Wilt u een schoolreis bus huren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op.
☏ 0174-315090
✉ info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS TOURINGCARS, Hoefsmid 5, 2292 JJ Wateringen, T: 0174 - 315090, E: info@babviostouringcars.nl, KvK 27208055