Direct huren?

Neem contact op

0174-315090

info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS Touringcars is onderdeel van Hofstad Tours

U wilt een bus huren voor een schoolreisje? Dan is het van belang dat u een veilige en ruime bus huurt met gecertificeerd en verantwoordelijke chauffeurs. Bij ons bent u verzekerd van zowel goede service als een betaalbare prijs en met onze uitstekend onderhouden bussen en goed opgeleide chauffeurs maken wij van elke schoolreis een waar evenement!

Een schoolreis bus huren bij BAB-VIOS… 

..zijn uw kinderen in vertrouwde handen. Schoolreis bus huren bij BAB-VIOS Touringcars, al vele organisaties gingen u voor. Als huisvervoerder van diverse educatieve instellingen binnen Den Haag, zoals het Museon, Cultuurmenu en de Cultuurschakel, vervoert BAB-VIOS sedert jaar en dag zo’n 150.000 schoolkinderen veilig naar de vele Haagse musea en theaters in de stad. En is dus dé specialist in deze tak van het groepsvervoer.

Vragen over bus huren voor een schoolreis?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij BAB-VIOS Touringcars om een schoolreis bus te huren? Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Een veilige schoolreis bus huren doet u bij BAB-VIOS Touringcars!

Vragen & contact

Wilt u een schoolreis bus huren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op. 
T: 0174-315090
E: info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS TOURINGCARS, Hoefsmid 5, 2292 JJ Wateringen, T: 0174 - 315090, E: info@babviostouringcars.nl, KvK 27208055