Direct huren?

Neem contact op

0174-315090

info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS Touringcars is onderdeel van Hofstad Tours

Busverhuur – BAB-VIOS Touringcars

Met grote groepen mensen op stap voor bijvoorbeeld een schoolreisje, een bedrijfsuitje of een ouderenreis? Voor bussen huren heeft u aan BAB-VIOS een uitstekende partner. Wij zijn gespecialiseerd in bussen huren voor elke vorm van personenvervoer. Met onze vloot van luxe comfortabele bussen zullen alle passagiers het vervoer als erg fijn ervaren.

Groot wagenpark met verschillende soorten bussen

Ons wagenpark is uitgebreid met een flinke vloot van bussen, waardoor u voor zowel één bus als meerdere bussen huren uitstekend bij ons terecht kunt.

Wij beschikken voornamelijk over Mercedes-Benz voertuigen die allen aan de milieunormen voldoen, voor een zo schoon mogelijk vervoer. Bussen huren kan bij BAB-VIOS voor een korte periode, maar ook voor meerdaagse reizen kunt u bij ons terecht.

Bij het huren van een bus zit tevens een chauffeur inbegrepen die een uitstekende dienstverlening levert en geschoold is volgens de laatste eisen, waaronder ‘Code 95’.

Bij het huren van een bus weet u zeker dat u met BAB-VIOS niet alleen een prettige en flexibele partner heeft. Ook haar chauffeurs zijn servicegericht en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

50 en 62 persoons touringcar

Personenbus huren in Den Haag? BAB-VIOS helpt u op weg!

Personenbus huren bij BAB-VIOS proberen wij u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt ons bellen, ook kunt u een offerte aanvragen welke wij u zo snel mogelijk doen toekomen.

Wilt u meerdere bussen huren? Geen enkel probleem.

Specifiek een personenbus huren in Den Haag voor een kleine groep mensen? Geen enkel probleem.

Voor het huren van een personenbus in Den Haag, het huren van meerdere bussen of voor het huren van een autobus en meer, hoeft u niet langer verder te zoeken.

BAB-VIOS is uw specialist in personenvervoer met een scherp oog voor kwaliteit, flexibiliteit, goede service en vakmanschap.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

T: 0174-315090

E: info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS TOURINGCARS, Hoefsmid 5, 2292 JJ Wateringen, T: 0174 - 315090, E: info@babviostouringcars.nl, KvK 27208055