Direct huren?

Neem contact op

0174-315090

info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS Touringcars is onderdeel van Hofstad Tours

Diensten

Schoolbussen huurt u natuurlijk bij BAB-VIOS Touringcars!

BAB-VIOS Touringcars levert haar diensten graag binnen maar ook ver buiten ‘s-Gravenhage.

Schoolbussen huren bij BAB-VIOS Touringcars, al vele organisaties gingen u voor. Als huisvervoerder van diverse educatieve instellingen binnen Den Haag, zoals het Museon, Cultuurmenu en de Cultuurschakel, vervoert BAB-VIOS sedert jaar en dag zo’n 120.000 schoolkinderen veilig naar de vele Haagse musea en theaters in de stad. En is dus dé specialist in deze tak van het groepsvervoer.

 

Een bus huren voor uw schoolreis is bij ons in vertrouwde handen

Als schoolreis-expert met al 60 jaar lang een eigen brochure, die nu te downloaden is, vervoeren wij de leerlingen van de scholen uit Den Haag, Westland, Delft, Rijswijk en omstreken naar de leukste speel- en dierentuinen of zomerkampen alwaar ze van een onvergetelijke tijd genieten.

Bij ons een bus huren voor de schoolreis, is dan ook een goede keuze.

Op weg naar uw werk kunt u ze ook als lijndienstbussen tegenkomen, de BAB-VIOS Touringcars. Als partner van Veolia en Connexxion zijn openbaarvervoer- en lijndienstversterkingen  een vast onderdeel van onze werkzaamheden.

Nauwkeurigheid en het flexibel om kunnen gaan met grote onregelmatigheden zijn kenmerkend voor ons bedrijf om dergelijke werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

 

Een reisbus huren bij BAB-VIOS Touringcars

Echter bij de landsgrenzen houden onze touringcars absoluut geen halt!
Touroperators uit Azië en Engeland, alsmede enkele grote Nederlandse reisorganisaties, boeken onze uiterst comfortabele, luxe touringcars om daarmee bijvoorbeeld Scandinavië of het “oude Europa” te herontdekken.

Hiermee huren zij een reisbus waarmee ze hun passagiers het beste van het beste bieden.

Kortom, het uitgebreide scala aan klanten, elk met hun specifieke wensen, is het prachtige resultaat van 90 jaar hard werken met een persoonlijke service, omlijst met vakbekwame chauffeurs en prachtige touringcars.

OOK MET U GAAN WIJ OP WEG NAAR ONS EEUWFEEST IN 2022!

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren of wilt u een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.
T: 0174-315090
E: info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS TOURINGCARS, Hoefsmid 5, 2292 JJ Wateringen, T: 0174 - 315090, E: info@babviostouringcars.nl, KvK 27208055