Direct huren?

Neem contact op

0174-315090

info@babviostouringcars.nl

Logo van SKTB op de website van BAB Vios

Over ons

Al meer dan 100 jaar verhuren wij touringcars

Persoonlijke service, loyaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Dit zijn de vier pijlers van het bedrijf wat in 1922 werd opgericht. Een bus huren in Den Haag, Rotterdam en het Westland om inwoners van deze gebieden de mogelijkheid te geven om naar ‘de grote stad’ te reizen, was het doel.

Auto- en Omnibusdienst VIOS, Vooruitgang Is Ons Streven, voorzag blijkbaar in een enorme behoefte; in 1935 vervoerde men reeds 70.000 (!) personen met een veertigtal autobussen, zowel nationaal als internationaal.

Familiebedrijf BAB-VIOS Touringcars

Nu, meer dan 100 jaar later, is het familiebedrijf BAB-VIOS Touringcars trots op haar benoeming bij “Koninklijke Beschikking Hofleverancier” en nog steeds dè toonaangevende onderneming om een autobus te huren.

Een bus huren voor een schoolreis, dagtrip of meerdaagse reis het hoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Bij ons een bus huren is de beste keuze die u kunt maken.

Met een zeer moderne jonge vloot van touringcars die alle voorzien zijn van de schoonste Euro-6 milieumotoren, kunt u bij ons bussen huren die zowel goed voor u en uw passagiers, als goed voor het milieu zijn.

Dat is een goede manier om een bus te huren in Den Haag!

Modern en energiezuinig

Gehuisvest in een duurzaam, modern en energiezuinig bedrijfspand te Wateringen met royale onderhoudsvoorzieningen, bevinden wij ons te midden van onze vele loyale opdrachtgevers uit Den Haag en omgeving welke graag in onze luxe touringcars reizen.

Deze vaak langdurige relaties tussen het bedrijf en klant hebben ons in de gelegenheid gesteld om alsmaar aan onze kwaliteit te werken, wat resulteert in een vanzelfsprekende, optimale service welke onze gekwalificeerde chauffeurs u graag aanbieden.

Wilt u dus een touringcar huren, kies dan voor BAB-VIOS Touringcars.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.
T: 0174-315090
E: info@babviostouringcars.nl

BAB-VIOS TOURINGCARS, Hoefsmid 5, 2292 JJ Wateringen, T: 0174 - 315090, E: info@babviostouringcars.nl, KvK 27208055